luni, 26 noiembrie 2012

Sâmbăta Decorațiunilor Handmade

Am început să ne cunoaștem. Ne strigăm pe nume, facem glume, lucrăm în echipă ... petrecem ore bune într-un mod tare plăcut. Sâmbăta aceasta a fost structurată în două părți: prima a fost dedicată decorațiunilor handmade, iar în cea de-a doua parte copiii au avut posibilitatea să demonstreze că se pot exprima corect și liber.
Și pentru ca totul să fie cât mai antrenant, iar copiii cât mai motivați, au fost puse la bătaie și două premii simbolice: pentru cea mai interesantă decorațiune și pentru o exprimare cât mai corectă și coerentă. Câștigătorii au fost aleși chiar de către copii.
Am confecționat cutiuțe de agățat în brad, pe care le-am decorat cu fundițe, steluțe, mărgele și alte cele.
Am împletit din nou brățări pentru că am avut și membri noi, care și-au dorit să învețe să lucreze un model cât mai simplu.

La fel de distractivă a fost și cea de-a doua parte, unii dintre copiii schițând câteva idei dintr-o poveste preferată, alții recitând o poezie sau stârnind hohote de râs cu un banc.

La final, pentru că am dorit să aflu care este părerea copiilor despre acest club, le-am cerut să-mi noteze câteva aspecte pozitive și câteva negative ... Sunt tare fericită, mulțumită și motivată să merg mai departe. Copiii vor să învețe, se bucură pentru că lucrează în echipă, nu au reguli stricte, dar în același timp mai au de învățat că nu întotdeauna locul I li se cuvine.

Mulțumesc: Cornelia, Ana , Luciana 1,Luciana 2, Florin, George, Valentina, Găbița, Gabi, Radu, Alexandra, Oana, Cosmin, Daniel și ne vedem sâmbăta viitoare :)

Vă las să vă bucurați de câteva imagini surprinse la Sâmbăta Decorațiunilor Handmade.












































 

2 comentarii:

  1. Au fost sunt si vor fii cele mai tari sambete din viata noastra pentru ca avem o fiinta minunata care ne indreapta spre un viitor mai colorat si intradevar avem ce invata;)
    Multumesc nespus de mult Stanicai pentru o idee minunata<3

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc frumos, Ana. Voi sunteți niște copii minunați care meritați mult mai mult. Meritați să vi se arate un drum mai curat, meritați să vi se arate că realitatea nu se rezumă numai la frumusețe, bani și răutăți. Tare dragi îmi sunteți toți ... și vă promit că n-am să mă opresc aici și voi fi totdeauna pentru voi ... acolo undeva de fiecare dată când veți avea nevoie.

    RăspundețiȘtergere