duminică, 18 noiembrie 2012

Împletim, împletim ... cu drag și spor

Prima zi din viața Clubului Copiilor Golești "Un viitor mai colorat" ... multe emoții, multe trăiri, zeci de zâmbete unite-n cele mai frumoase suflete ... ale copiilor.
În loc de introducere, doresc doar să mulțumesc autorităților locale din comuna Golești pentru că mi-au pus un spațiu la dispoziție pentru a-mi putea desfășura activitatea cu cei mici.

Înainte de a pune în practică acest plan, de a înființa un club pentru copiii din comuna Golești, am crezut că va fi doar un loc al bucuriilor, un univers în care tristețile nu-și vor găsi rostul, dar acum, după prima zi, sunt tare mândră și fericită că am reușit să dau o formă unei simple idei... e o formă perfectă, în care mulți am încetat să mai credem. E forma veseliei, a fericirii puerile, a copilăriei așa cum era ea odată.

 Bucuria copiilor, mândria cu care și-au îmbrățișat rezultatele muncii lor, prietenia cu care și-au privit colegii ... toate acestea îmi dau speranță... speranța că nu e pierdută copilăria... speranța că încă nu au uitat să se joace copiii, ci în spatele atitudinii lor de adulți, stau pitite gânduri fragede, dorințe dintre cele mai nevinovate.

Mulțumesc, copii, pentru ce sunteți, pentru că-mi sunteți.

Prima întâlnire cu cei mici am dedicat-o unei îndeletniciri care, cu drag, mi-a fost "dictată" de către un om drag sufletului meu, meșter popular, Rodica Ispas din Sibiu.
Am împletit brățări din ață și lână. I-am învățat diverse modele și mare le-a fost bucuria când munca lor s-a apropiat de sfârșit, iar lucrarea a căpătat o formă, culori și amprenta fiecărui copil...

În continuare, vă las să vă bucurați de câteva imagini din prima zi a Clubului Copiilor :)

EnjoyNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu